Welkom op de website van Vallei

18 oktober 2019

Statenfractie ChristenUnie bezoekt vleesveebedrijf Van de Brink

Deze week kregen Ferdinand en Rianne van de Brink van Boerderijwinkel De Blaak hoog bezoek: de Gelderse statenfractie van de ChristenUnie, samen met een aantal lokale bestuurders.

De bestuurders kregen een rondleiding over het bijzondere bedrijf van familie Van de Brink. In Harskamp houden Ferdinand en Rianne 150 tot 200 dikbiddelen. Deze koeien slachten ze deels zelf. Het vlees is, naast ander vlees en streekproducten, te koop in hun boerderijwinkel. Niet voor niets dat de bezoekers onder de indruk zijn van deze ondernemende familie. Met passie en hard werken, dat zijn duidelijke typeringen die passen bij Van de Brink.

Vallei Boert Bewust bekend

In de kantine neemt Jan Overeem, één van de oprichters en bestuurders van Vallei Boert Bewust, het woord en vertelt de fractie meer over Vallei Boert Bewust. Goed om te zien dat de meeste bezoekers Vallei Boert Bewust inmiddels kennen en de regelmatig Boert Bewust-borden tegenkomen onderweg.

Discussies

Tijdens het stampottenbuffet is er al ruimte voor de statenleden en bestuurders om hun vragen te stellen en verder te discussiëren over stikstof, kringlooplandbouw en de agrarische sector op de Veluwe.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze