Cultureel festival (muziek/expositie op de boerderij)

Vrijdag 28 juni – 19.30-22.00 uur

Cultureel festival (muziek/expositie in de stal)

Bij boerin Marlies en haar man Kees komt een echt klein cultureel festival op de boerderij! Geniet van klassieke muziek en een mooie foto expositie onder het genot van een hapje en drankje. Dit is een uniek avondje uit op de boerderij.

De avond begint met het Woudenbergs Jeugd Orkest (WJO), de jonge violisten zijn in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Vervolgens komt het Woudenbergs Kamer Orkest (WKO) onder leiding van Carla van der Heijde. Het afwisselende repertoire varieert van licht klassieke muziek tot popmuziek. Ook komen er twee orkestfluiten samen optreden. Een dwarsfluittrio onder leiding van Suzanne Wendler van de Woudenbergse muziekschool gaan een licht swingend repertoire ten gehore brengen. Marjolein Zegers Hammer komt gedichten voordragen uit eigen werk. Dit vanuit haar passie en haar persoonlijke leven. Julianus Mets van FotoMets, geeft met haar foto expositie een eerlijke blik op de schoonheid van het boerenleven. Het koor “Midspringdream”, is een deel van projectkoor Opera Leusden en zingt een afwisselend repertoire. Naast dit alles is ook aan een drankje gedacht en is er een springkussen.

Tijdens het culturele festival is er ook ruimte voor een goed gesprek en nemen de boer en boerin tijd voor vragen en het vertellen van hun verhaal. Wie kan beter vertellen over het boerenleven dan de boer/in zelf.

(LET OP: zoveel mogelijk op fiets of carpoolen ivm beperkte parkeerruimte)

Locatie

Melkveebedrijf familie van Loenen
Leusderbroekerweg 3
3832 BG Leusden

Datum en tijd:
Vrijdag 28 juni – 19.30 tot 22.00 uur
Kosten:

€5,00 per persoon

Totaal: € -