Welkom op de website van Vallei

De Smakelijke Tour in omgeving Rhenen / Ede (GAAT NIET DOOR)

In verband met het coronavirus gaat de Smakelijke tour niet door. We hopen volgend jaar weer een leuke tour te organiseren!

Fietsen langs drie boerderijen, met op elk bedrijf een deel van een heerlijke, 3 gangen menu van streekproducten. Dát is de Smakelijke Tour, een unieke belevenis op dinsdag 28 april die je niet wilt missen!

Onze drie boeren uit Rhenen en Ede staan al te popelen om je alles van hun bedrijf te laten zien en al je vragen te beantwoorden. Het leuke aan de smakelijke tour is dat je op deze dag 3 bedrijven ziet, waardoor je ook de onderlinge verschillen kunt zien. De boeren zijn erg benieuwd wat jullie van de boerderij vinden!

Kalveren, kippen en koeien, varkens

De fietstocht komt langs drie verschillende boerderijen. Zo krijg je een mooi beeld van de agrarische sector. Want naast eten op ieder bedrijf, is er ook alle ruimte om de dieren te bekijken en al je vragen aan de boeren te stellen. Daarnaast is er ook aan de kinderen gedacht, met leuke activiteiten bij de boer.

Onze drie boeren uit Rhenen en Ede staan al te popelen om je alles van hun bedrijf te laten zien en al je vragen te beantwoorden.

Lunch van drie gangen

Op ieder bedrijf krijg je een deel van een lunch. Een ding is zeker; je gaat met een goedgevulde maag de fiets weer op!

Deelnemen aan de Smakelijke Tour

Fiets je mee met de Smakelijke Tour? Meld je dan tussen 10.00 en 11.00 uur bij het start- en eindpunt, familie Stempfoort, Zuiderkade 36 in Ede. Ook als je, om wat voor reden dan ook, niet per fiets mee kunt fietsen maar wel deel wilt nemen kun je je daar melden. De kosten bedragen €10 per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis. De fietstocht is ongeveer 25 kilometer lang.

Je bent ook van harte welkom op de Smakelijke Tour op 29 april in omgeving Leusden/Terschuur of 30 april in omgeving Voorthuizen/Nijkerk

Mede mogelijke gemaakt door:
Rabobank Barneveld 

van Driegroup

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze