Welkom op de website van Vallei

Cultuur tussen de koeien (GAAT NIET DOOR)

In verband met het coronavirus gaat Cultuur tussen de koeien dit jaar niet door. We hopen volgend jaar weer een leuk evenement te organiseren!

Zeemansliederen, fanfare en kunst, opgedragen op de voergang tussen de koeien. Dat is Cultuur tussen de koeien, een leuk avondje uit op vrijdag 12 juni.
De familie van Loenen houdt van koeien en van muziek. Wat is er dan niet leuker om deze twee passies te combineren en een leuk evenement te organiseren voor jong en oud?!

Op vrijdag 12 juni 2020 wordt voor de derde keer op rij het evenement “cultuur tussen de koeien” georganiseerd. Een evenement op de voergang tussen de koeien, met een culturele insteek.
Tijdens het evenement zullen diverse professionele bands, muziekgroepen en een kunstenaar een optreden uitvoeren. En wat is er dan niet unieker dan een optreden tussen de koeien?

Naast live optredens zijn er ook diverse activiteiten te doen voor jong en oud. Zo kan er worden gesprongen op het springkussen en is er een foodplein waar je lekkere hapjes en drankjes kan kopen.

Kom je ook?
Kom je ook naar Cultuur tussen de koeien?

Locatie:  Familie van Loenen, Leusbroekerweg 3 in Leusden
Tijd: 19.30 uur – 22.30 uur
Kosten: volwassenen €12.50, kinderen van 8-12 jaar €5
Er is beperkt aantal toegang. Geef u dus snel op via  het aanmeldformulier!

Mede mogelijk gemaakt door

Gemeente Leusden

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze