Welkom op de website van Vallei

7 december 2022

Verlichte boerderijenroute Gelderse Vallei 2022

Ga je mee naar onze prachtige verlichte boerderijenroute?

Na het grootse succes van vorig jaar gaan we dit jaar voor een nieuwe ronde van de verlichte boerderijenroute Gelderse Vallei! Tientallen boeren en burgers slaan eensgezind de handen in elkaar en verlichten hun erf.

Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar nodig hebben in Nederland. Daarom deze avond, met elkaar en voor elkaar, om samen van te genieten. LTO Gelderse Vallei, AJK Noord-West Veluwe en Vallei Boert Bewust bieden deze avond aan. De route zal gaan door het buitengebied van Putten, Nijkerk en Voorthuizen.

Dit jaar kiezen we ervoor om de route niet breed te delen. Je kunt alleen meedoen wanneer je je opgeeft. Ieder kwartier kunnen er op een willekeurige plek op de route maximaal 40 auto’s starten. Zo houden we het voor iedereen gezellig.

Onderweg is het niet de bedoeling dat er gestopt en/of uitgestapt wordt. Op één plek na! Onderweg zal er koffie verkocht worden voor Big Challenge. Dit is is een grote groep agrariers die onderdeel is van Alpe d’Huzes. Samen halen ze ieder jaar weer veel geld op voor onderzoek. Dat doen ze oa door op locatie koffie te verkopen. Kijk op de site bij team 9, regio Foodvalley.

27 december, een dag voor de route plaatsvind wordt deze aan je gemaild. Onderweg zal op verschillende plekken iets lekkers aangeboden worden.

Ook dit jaar zijn er aan deelname geen kosten verbonden, wel komt er een qr-code fooienpot! Dus waardeer je wat we doen? Help dan onze kosten te drukken.

We wensen jullie een mooie en gezellige route toe!

 

Inschrijven

Voer een nummer in van 1 tot 1.
Tijdstip(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Mede mogelijk gemaakt door onze trouwe partners:

 

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze