Welkom op de website van Vallei

Vallei Boert Bewust Instapkaart

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Instructies instapkaart:

  • Geef hieronder aan, aan welke activiteit u wilt deelnemen (minimaal 1)
  • Geef aan in welke werkgroep u wilt meedoen om activiteiten voor te bereiden. Dit is niet verplicht maar zonder werkgroep, geen activiteit

[/spb_text_block] [/spb_row] [spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Activiteiten 2018-2019

1. Vallei Boert Bewust Dagen:

In het jaar een aantal dagen waarop de bedrijven worden opengesteld. In de uitwerking kan worden gekozen voor aantal dagen, dagen voor bepaald soort bedrijven, specifieke thema’s of doelgroepen.

2. Sociale media activiteiten

Vallei Boert Bewust actief op sociale media met filmpjes, vlogs, foto’s en reacties. Het gaat met name om bedrijven en manieren van werken zichtbaar te maken.

3. Artikelen reeks met bedrijfsrapportages

In dagbladen of regionale media een reportagereeks over de Vallei Boert Bewust bedrijven. In overleg en samenwerking met de regionale media.

4. Column in Huis aan Huis Blad

Vaste column in Huis-aan-huis bladen geschreven door Vallei Boert Bewust ondernemers. Het gaat over je bedrijf, de agrarische actualiteit of zaken die regionaal spelen. Een groep van ondernemers die elkaar afwisselen.

5. Op pad….in de samenleving

Activiteiten waarbij de deelnemers op pad gaan in de regio, dus buiten het erf. De kar is een hulpmiddel, maar het mag en kan ook op andere manieren door deel te nemen aan festivals, actie in de winkel etc. de werkgroep mag invulling geven aan de activiteiten.

6. Gluren bij de Buren…

Vallei Boert Bewust bedrijven gaan deelnemen aan de activiteit Gluren bij de Buren, door boerenlokaties beschikbaar te stellen voor lokale theater voorstellingen.

7. Educatie-activiteiten

Activiteiten voor en met scholen. Dat kan op de bedrijven en het kan op scholen. De bedoeling is om als educatie-boeren van elkaar te leren en wellicht ook activiteiten gezamenlijk op te pakken en van elkaar te leren.

8. Aansluiten bij bestaande activiteiten van anderen

Landelijk en regionaal zijn er acties en activiteiten waar je als regio aan deel kunt nemen, denk aan de activiteiten van Boeren van Nederland, Team Agro, andere boert bewust regio’s etc. Vallei Boert Bewust zal iedere keer kijken wel activiteiten passen bij Vallei Boert Bewust en of er deelnemers zijn die er mee aan de slag willen.

9. Gezamenlijke activiteiten van en voor deelnemers

Om de uitwisseling en verbinding tussen deelnemers te stimuleren worden komend jaar enkele gezamenlijke activiteiten georganiseerd, waarbij wordt gedacht aan de barbecue voor plezier en ontmoeting en een inhoudelijke activiteit om van elkaar te leren (inspiratie of training).

10. Activiteit met en voor partners in de regio

Het bestuur zal jaarlijks een activiteit voor en met partners in de regio organiseren. Partners bij gemeenten, maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, onderwijs etc. Het zal altijd gaan om een ontmoeting tussen partners en deelnemers. Het bestuur gaat deze activiteit organiseren.

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_animation=”none” col_animation_delay=”0″ col_bg_color=”#f1f1f1″ col_bg_type=”cover” col_parallax_image_movement=”fixed” col_parallax_image_speed=”0.5″ col_padding=”0″ col_vertical_offset=”0″ col_horizontal_offset=”0″ col_custom_zindex=”0″ col_sm=”6″ simplified_controls=”no” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”400″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 20px;padding-left: 20px;padding-right: 20px;padding-bottom: 20px;” border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[ninja_form id=4]

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row] [spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/spb_row]

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze