Welkom op de website van Vallei

21 december 2015

Erik Versteeg van Vallei Accountants Agri is een van de eerste partners uit het agrarische bedrijfsleven die Vallei Boert Bewust ondersteunt. Al vanaf het eerste uur is Erik bekend met Vallei Boert Bewust. Waarom Versteeg nu partner is geworden? “Ik vind het belangrijk dat de consument dicht bij de agrarische sector staat. Binnen Vallei Boert Bewust wordt dit op eigen wijze ingevuld met een lokaal initiatief dat goed bij past bij onze regio en relaties.”

“De dialoog tussen consument en agrarische, primaire sector wordt actiever gevoerd dan eerst”, zo signaleert Erik Versteeg, die mede-eigenaar is van Vallei Accountants Agri, een jong accountantskantoor in Woudenberg, midden in het Vallei Boert Bewust-gebied. Versteeg houdt zich dagelijks bezig met relatiebeheer, bedrijfsadvies en fiscale zaken in de agrarische sector. “Vallei Boert bewust is een van de eerste initiatieven uit de sector zelf en is op een eigen wijze ingevuld. Dat vind ik een goede zaak! De deelnemende boeren zijn echt enthousiast en bijvoorbeeld ook de Vallei Boert Bewust week is goed bezocht.”

Trots op veehouderij

“Het is voor de sector belangrijk dat ze transparant zijn, dus tonen wat ze doen. De veehouderij in Nederland mag trots zijn op wat ze doet! De veehouderij loopt voorop, zeker in vergelijking met andere landen. Ik vind het goed dat het bedrijfsleven daar ook een rol in neemt door partner van Vallei Boert Bewust te worden“, aldus Versteeg.

Vallei Accountants Agri

In 2011 is Vallei Accountants Agri ontstaan uit Vallei Accountants. Zoals de naam al zegt is deze Agri-tak volledig gespecialiseerd in de agrarische zaken en telt het team inmiddels 4 man. In totaal bestaat Vallei Accountants uit 25 man. Naast veehouders zijn ook bedrijven als loonwerkers en voerfabrieken aangesloten. De meeste klanten komen uit de nabij omgeving: de Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug. Meer informatie over Vallei Accountants Agri.

Marfred de Leeuw (links) en Erik Versteeg (rechts) van Vallei Accountants Agri.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze