Welkom op de website van Vallei

6 maart 2020

Maak kennis met onze coördinator: Jolanda Mandersloot

Sinds 1 januari is Jolanda Mandersloot de nieuwe coördinator van Vallei Boert Bewust. Ze stelt zich graag even aan jullie voor:

“Hallo allemaal. Ik ben Jolanda Mandersloot-Bos en ben sinds 1 januari 2020 coördinator van Vallei Boert Bewust. Ik ben 24 jaar jong en samen met mijn man melk ik 160 melkkoeien in Driebergen. De afgelopen 3 jaar heb ik mij bezig gehouden met accountancy. Toen ik de vacature van VBB langs zag komen was ik meteen enthousiast! Het contact met boeren sprak mij meteen aan, iets wat ik in de accountancy mis. Inmiddels ben ik volop en met veel plezier aan de slag voor Vallei Boert Bewust. Helaas hebben we ‘De Smakelijke Tour’ en ‘Cultuur tussen de koeien’ moeten cancelen vanwege het coronavirus. Natuurlijk laten we nog wel van ons horen via social media. Volg je ons ook al op Facebook? Heb je nog vragen, opmerkingen of een dringende vraag aan onze boeren? Laat het mij weten via info@valleiboertbewust.nl

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze