Maak kennis met onze coördinator: Jolanda Mandersloot

Maak kennis met onze coördinator: Jolanda Mandersloot
sanne

Sinds 1 januari is Jolanda Mandersloot de nieuwe coördinator van Vallei Boert Bewust. Ze stelt zich graag even aan jullie voor:

“Hallo allemaal. Ik ben Jolanda Mandersloot-Bos en ben sinds 1 januari 2020 coördinator van Vallei Boert Bewust. Ik ben 24 jaar jong en samen met mijn man melk ik 160 melkkoeien in Driebergen. De afgelopen 3 jaar heb ik mij bezig gehouden met accountancy. Toen ik de vacature van VBB langs zag komen was ik meteen enthousiast! Het contact met boeren sprak mij meteen aan, iets wat ik in de accountancy mis. Inmiddels ben ik volop en met veel plezier aan de slag voor Vallei Boert Bewust. Helaas hebben we ‘De Smakelijke Tour’ en ‘Cultuur tussen de koeien’ moeten cancelen vanwege het coronavirus. Natuurlijk laten we nog wel van ons horen via social media. Volg je ons ook al op Facebook? Heb je nog vragen, opmerkingen of een dringende vraag aan onze boeren? Laat het mij weten via info@valleiboertbewust.nl

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *