Welkom op de website van Vallei

24 november 2019

Loedeman eerste partner met een ‘echt’ Vallei Boert Bewust-bord

‘Dat wil ik ook’, dacht Rein Loedeman toen hij een Vallei Boert Bewust-bord zag staan. Afgelopen zaterdag was het zover en gingen de palen van zijn bord in de grond, bij de opening van zijn nieuwe bedrijfspand. Een goed moment om eens langs te gaan bij deze enthousiaste en ondernemende ongediertebestrijder.

Zaterdag 23 november was de grote dag: de opening van het vernieuwde bedrijfspand van Loedeman ongediertebestrijding in Lunteren. Wethouder Willemien Vreugdenhil mocht het Vallei Boert Bewust-bord onthullen. Als echte ‘Lunteraan’ is Rein blij dat hij weer terug in zijn oude woonplaats is. Vanaf deze nieuwe locatie bedient hij boeren, bedrijven en particulieren in Nederland, België en Duitsland. Samen met zijn team van 5 mensen is Loedeman dagelijks in de weer om muizen en ratten, maar ook mieren, kevers, mollen of zelfs bedwantsen aan te pakken.

Boerderij ongediertevrij

Ook bij onze Vallei Boert Bewust-boeren kun je Rein en zijn team tegenkomen. “We helpen boeren om vrij te blijven van muizen en ratten. Als je ongedierte hebt kunnen er ziektes komen. Maar ook voor het voorkomen van stalbranden, door muizen of ratten die kabels aanvreten, is bestrijding enorm belangrijk”, vertelt Rein, die daarom een contract afsluit met de ondernemer, waarin hij zorgt dat het hele bedrijf zo goed als ongediertevrij is. “We kunnen ook gelijk de stalontsmetting doen en de waterhygiëne op peil houden. Daarnaast verzorgen we bijvoorbeeld ook voor pluimveehouders de bloedluisbehandeling en kunnen boeren en particulieren producten voor ongediertebestrijding bij ons bestellen.” De gedreven ondernemer zit duidelijk niet stil, als hij enthousiast verder vertelt over zijn nieuwste mogelijkheid om blad, mussen en steenmarters te weren uit dakgoten. Lees meer over alle mogelijkheden van Loedeman ongediertebestrijding op hun website.

‘Ik kom zelf graag bij boeren’

Naast alle Vallei Boert Bewust-borden bij boeren zag Rein bij andere bedrijven een partnerbord, dus hij meldde zich bij bestuurslid Wilco van Ginkel. “Maar, ik wil wel echt zo’n groot bord”, aldus de goedlachse Rein. Niets voor niets dus dat hij de eerste partner is met het échte Vallei Boert Bewust-bord op zijn dam. “Ik zie Vallei Boert Bewust veel in mijn regio, ik vind het echt een mooi initiatief dus dat wil ik graag ondersteunen, zeker omdat ik zelf ook erg graag bij boeren kom”, besluit Loedeman enthousiast.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze