Welkom op de website van Vallei

Boerderij Weelderen Wandeltocht

Wandel je mee voor het goede doel? Op zaterdag 11 mei 2024 ben je van harte welkom voor de verrassende wandeltocht door het buitengebied van Putten. Kies voor de wandeltocht van 10 óf 17 kilometer over prachtige, unieke locaties in het buitengebied die normaal niet toegankelijk zijn. Of kom genieten van de feestelijke ‘inloop’ tussen 14.30 en 17.00 uur. Dit met hapjes en drankjes en een avontuurlijk kinderkoeienpad en boerderij activiteiten voor alle leeftijden tussen 14.30 uur en 17.00 uur. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Op de fiets de Franse berg Alpe d’Huez bedwingen en daarmee zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek tegen kanker. Dat is wat Peter van de Kamp, samen met zijn team regio FoodValley van BigChallenge, dit jaar gaat doen. Jij kunt meehelpen om zoveel mogelijk geld op te halen door mee te wandelen, want de opbrengst gaat 100% naar KWF Kankerbestrijding.

De wandeling start en eindigt op Boerderij Weelderen, Gervenseweg 20 in Putten. De jongste kinderen lopen gratis mee, vanaf 5 jaar kost meewandelen €4,50, vanaf 17 jaar €7,50.

De starttijden: 

10 kilometer: starten tussen 13.00 en 14.00 uur
17 kilometer: starten tussen 12.00 en 13.00 uur

Feestelijke ‘inloop’ tussen 14.30 uur en 17.00 uur.

Let op: honden kunnen niet mee en ook zijn de routes helaas niet geschikt voor wandelwagens of rolstoelen. 

Natuurlijk krijg je wat lekkers onderweg en zijn er leuke activiteiten op de boerderij voor de kinderen. Na afloop maken we een feestje van het inhalen van de wandelaars en kun je een hapje & een drankje kopen. Dankzij onze sponsoren gaat ook deze opbrengst volledig naar KWF kankeronderzoek. Kun je niet meewandelen maar wil je wel meehelpen? Doneer dan hier

De Boerderij Weelderen Wandeltocht is een echte beleving voor jong & oud. Dus graag tot ziens op 11 mei!

Met grote dank aan onze sponsoren, waaronder bouwbedrijf J. Timmer uit Putten.

Boerderij Weelderen Wandeltocht

Let op: Kinderen tot en met 12 jaar verplicht onder begeleiding
Prijs: € 3,00
Prijs: € 7,50
Wij wandelen mee met route:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze