Welkom op de website van Vallei

1 juni 2021

BoerBeter heeft veel in huis

Van wespen bestrijden tot stallen ontsmetten en van vitamines tot aan overalls. BoerBeter heeft het allemaal in huis. En het leuke is: sinds kort zijn ze ook partner van Vallei Boert Bewust!

“Samen met mijn twee compagnons Gert en Jaap ben ik zes jaar geleden gestart met BoerBeter. Wij leveren agrarische benodigdheden aan met name veehouders in de Gelderse Vallei. Via onze webshop kunnen we heel Nederland bedienen”, vertelt Gert van Lagen trots. Inmiddels staat er dan ook een bloeiend bedrijf in Kootwijkerbroek en gaan de mannen de boer op om producten rond te brengen. Maar ook voor het testen van water, waterkwaliteit verbeteren, stalontsmetting of ongediertebestrijding draaien de mannen hun handen niet om. Alle soorten ongedierte zoals ratten, muizen, vliegen, wespen en bloedluizen weten ze weg te krijgen. Ook als niet-boer in de Gelderse Vallei kun je gerust bij BoerBeter aankloppen voor het weghalen van een wespennest of benodigdheden zoals werkschoenen, werkkleding, waspoeder of tuingereedschap. Neem hier een kijkje in de webshop.

‘Het straalt echt wat uit’

Vallei Boert Bewust kent Gert goed, want alle bedrijfsborden die hij onderweg bij de boeren ziet zijn niet te missen. “Ik vind Vallei Boert Bewust een mooi initiatief, het straalt echt wat uit. Vallei Boert Bewust hoort echt bij de Gelderse Vallei”, vindt Gert. Eerst combineerden Gert, Gert en Jaap Boer Beter nog met een zeugenhouderij, inmiddels is deze tak er niet meer en kunnen zij zich volledig focussen op hun klanten. “We komen nu op veel verschillende bedrijven, dat is mooi. Je klanten- en kennissenkring wordt steeds groter. Je spreekt veel meer personen dan wanneer je alleen op de boerderij bent. En het leuke is dat we zeker voor de ongediertebestrijding nu alsnog veel in en rond de stallen komen”, ziet Gert, die nu dus geen deelnemer van Vallei Boert Bewust is, maar partner. En daarom verwisselen zij het bedrijfsbord nu voor het partnerbord van Vallei Boert Bewust 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze