Varkenshouderij Van de Lagemaat

Over Varkenshouderij Van de Lagemaat

Lid geworden in december 2018

Wij Gijs, Truida en Gerald Van De Lagemaat stellen het zeer op prijs als u ons varkensbedrijf komt bezichtigen. Op onze boerderij worden 1300 zeugen gehouden en er worden wekelijks biggetjes geboren. In de oudere kraamstal en gespeende biggenstal zitten ramen in de buitengevel van de stal waardoor u de kraamzeugen en de gespeende biggen kunt zien. In 2012 is de dragende zeugenstal uitgebreid en zijn er een nieuwe kraamstal, gespeende biggenstal en inseminatiestal gebouwd. Vanwege de strenge hygiëneregels die daar gelden is het helaas niet mogelijk om deze stallen te betreden.

Toch willen we graag laten zien hoe we onze varkens houden en verzorgen. Via webcams en de skybox kunt u rechtstreeks in de kraamstal en gespeende biggenstal kijken. De skybox is vrij toegankelijk en geopend op maandag t/m zaterdag van 10.00 – 20.00 uur (zomer) en van 10.00 – 19.00 uur (winter). Wij wensen u veel kijkplezier toe op ons varkensbedrijf!

Bijzonderheden

Gijs Van De Lagemaat heeft een zichtstal. En is lid van Stap in de stal. In de skybox boven de zichtstal is open toegang van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 19.00 uur. www.stapindestal.nl

Lees hieronder hoe dit bedrijf zich inzet op verschillende thema's

Milieu
Energie
Welzijn
Diergezondheid
Maatschappij
Beeldkwaliteit
Natuur