Varkenshouderij Deetman

Over Varkenshouderij Deetman

Lid geworden in december 2018

Gerald Deetman is een jonge, ondernemende varkenshouder in het Veluwse Putten. Hij is telg van een familie die al tientallen jaren varkens houdt. In 2007 nam hij het bedrijf van zijn vader over. Sindsdien is hij dagelijks bezig om zijn varkens van de beste zorg te voorzien. Dit doet hij op een heel zorgvuldige, gestructureerde wijze die uniek is voor de Nederlandse varkenshouderij.

Het bedrijf van Gerald heeft een Beter Leven ster van de Dierenbescherming. welzijn, gezondheid en duurzaamheid zijn de drie speerpunten in de werkwijze van Gerald.

Dankzij de zorgvuldige en respectvolle wijze waarop Gerald zijn varkens houdt, zijn de dieren zeer gezond. Gerald hoeft daardoor op zijn bedrijf weinig medicijnen te gebruiken. Vanwege de unieke bedrijfsvoering is het bedrijf in 2010 genomineerd voor de prestigieuze Gezondheid award.

Bijzonderheden

Dit zuivere vlees verdient in de afzet speciale aandacht. Daarom brengt Gerald Deetman dit vlees zelf op de markt vanuit zijn bedrijf ‘Vallei Varken’. Door het ontbreken van de tussenhandel kunt u als consument bij ‘Vallei Varken’ voor een lage prijs kwalitatief zeer hoogwaardig varkensvlees kopen

Lees hieronder hoe dit bedrijf zich inzet op verschillende thema's

Milieu
Energie
Welzijn
Diergezondheid
Maatschappij
Beeldkwaliteit