Welkom op de website van Vallei

14 februari 2019

Boer Wilco op date

Op Valentijnsdag – hoe kan het ook anders- ging onze boer Wilco op date. En dan niet om een partner te vinden, maar om een niet-boer meer van zijn bedrijf te laten zien. Harry de Vries, de waarnemend burgemeester van Wilco’s woonplaats Scherpenzeel ging graag op deze afspraak in en kwam daarom op 14 februari op date!

Wilco en de waarnemend burgemeester hebben samen gesproken over de rol van veehouders in Scherpenzeel en omgeving en het boerenleven van nu. Er was ook nog even tijd om met een koe De Pol Marie 261 op de foto te gaan. Een waardevolle date! Of zoals Harry De Vries op zijn facebookpagina zegt: “Mijn Valentijndate vandaag…met een prachtige koe op stap op de Boerderij de Pol in Scherpenzeel, waar ik een zeer gemotiveerde jonge agrariër, Wilco van Ginkel, sprak met hart en passie voor mens, dier en natuur !”

#makeadate

Wilco was niet de enige boer die op Valentijnsdag op date ging. Landelijk trokken verschillende boeren en boerinnen de stoute schoenen aan en vroegen een niet-boer op date, van kamerleden tot koks en plaatselijke ondernemer tot dierenactivisten. Meer dates zien? Kijk dan eens bij de #makeadate19 op Twitter en Facebook!

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze