Welkom op de website van Vallei

Koeien naar buiten (GAAT NIET DOOR)

In verband met het coronavirus gaat de open dag bij Boerderij de Wachteldonk niet door en zullen de koeien zonder publiek naar buiten moeten gaan.

Op zaterdag 4 april gaan de koeien van Boerderij de Wachteldonk na een natte winter voor het eerst weer naar buiten. Vanaf 11 uur bent u welkom bij Boerderij de Wachteldonk, u wordt dan welkom geheten door theaterduo Kees & Koos, zodat de sfeer er meteen inzit. Er is van alles te doen, zo zijn er springkussens voor de kinderen en zij kunnen zich ook laten schminken. Kees & Koos doen ondertussen een act. In de stal wordt door collega melkveehouders uitleg gegeven over de melkrobots, maar ook over de koeien en de kalfjes. Er zijn landbouwmachines van de loonwerker te bewonderen.

Om 12.30 uur gaan de KOEIEN NAAR BUITEN. Zij zijn het de laatste jaren gewend dat er publiek is en ze laten graag hun capriolen zien.

Er is koffie, thee en aanmaaklimonade (gratis en zolang de voorraad strekt). Verder kunt u verse melk tappen, er zijn weer broodjes met eigen verse hamburgers te koop. Daarnaast ook blikjes fris, en diverse streekproducten. Let op, er is geen mogelijkheid om te pinnen.

De entree en parkeren zijn gratis, een vrijwillige bijdrage wordt wel op prijs gesteld.
Om 15.30 is het einde van de open dag.
We hopen op mooi weer en een enthousiast publiek!
Tot ziens op 4 april

Boerderij de Wachteldonk
Arnhemseweg 2
3927 EE Renswoude

(Kijk voor meer info op de facebookpagina van Boerderij de Wachteldonk)

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze