Welkom op de website van Vallei

Fietstocht met picknick op de boerderij (VOL opgeven niet meer mogelijk)

De fietstocht is vol! U kunt u nog wel aanmelden voor de autoroute op vrijdag 31 juli met een heerlijke picknick bij een veehouder met koeien en kippen!

Een fietstocht waarbij je langs én over boerderijen komt en geniet van een heerlijke picknick van streekproducten. De fietstocht is 25 kilometer lang en daardoor ook erg geschikt om samen met je gezin te fietsen. Fiets je mee op donderdag 30 juli in de omgeving Voorthuizen & Putten!

Tussen 10.30 en 12.00 uur kun je starten met de fietstocht in Nijkerk. De route brengt je langs verschillende van onze boeren en boerinnen. Dus let goed op of je de Vallei Boert Bewust-borden ziet staan. In je routeboekje vind je meer informatie over de bedrijven én staan er leuke vragen waar je onderweg het antwoord op kunt vinden. !

Picknick van streekgerechten

Halverwege ben je van harte welkom voor de uitgebreide picknick bij een van onze boeren. Hier mag je zelfs even in de stallen kijken. Denk je aan je picknickkleedje?

Kosten

De fietstocht met picknick kost €15 per persoon. Kinderen tussen 5 en 12 jaar kosten €5 per persoon.

Startpunt

De fietstocht start tussen 10.30 uur en 12.00 uur op de parkeerplaats bij de kruising van de Schoenlapperweg en akkerweg in Nijkerk

Geef je snel op!
Er kan niet meer worden opgegeven! De route en picknick is vol! U kunt nog meedoen met onze autoroute! Kijk op de activiteitenpagina bij de autoroute voor meer informatie en om je aan te melden.

Denk aan de coronamaatregelen
Uiteraard houden we ons bij de fietstocht aan de coronamaatregelen. Ben je verkouden of heb je andere klachten? Dan kun je helaas niet deelnemen.

 

Graag tot ziens op de fiets!

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze