Welkom op de website van Vallei

Boerderij Weelderen Wandeltocht 2024

Na het grote succes van de Boerderij Weelderen Wandeltocht 2023 is er nu een vervolg! In het buitengebied van Putten kan er langs de mooiste plekjes, die normaal niet opengesteld zijn, gewandeld worden.

Er zijn 2 afstanden: 10 en 17 kilometer. De wandelingen gaan door bossen, over paden en boerenerven in het buitengebied van ons mooie dorp. Op boerderijen onderweg is er een korte pauze tussen de koeien.

Niet in de gelegenheid om mee te lopen? Kom dan genieten van de feestelijke “inloop” vanaf 14:30 voor gezelligheid met een hapje en drankje. Ook voor de kleine avonturiers is er genoeg te beleven zoals een springkussen en een stormbaan! Kortom: aan jong en oud is gedacht!

Let op: honden kunnen niet mee en ook zijn de routes helaas niet geschikt voor wandelwagens of rolstoelen.

Voor de kinderen is er een Kids Boerderij Experience met boerenspelletjes (ook in de koeienstal). Er wordt geschminkt, er is een stormbaan en er kan gekleurd en geknutseld worden terwijl de ouders kunnen genieten van alles eromheen.

We vragen een kleine bijdrage voor deelname aan de activiteiten. Dit geld gaat 100% naar KWF. De organisatoren gaan de Alpe d’Huez fietsend en lopend beklimmen tijden het evenement Alpe d’Huzes. Een jaarlijs evenement waar 5000 Nederlanders aan meedoen om geld op te halen voor behandeling van kanker. Deze ziekte moet voor iedereen geneesbaar zijn. Vele kleine beetjes maken een groot verschil. Dus help mee en doe mee!
De wandeling start en eindigt op Boerderij Weelderen, Gervenseweg 20 in Putten. We vragen voor deelname aan de wandeltocht een bijdrage van € 7,50,-
Voor deelname aan de Kids Boerderij Experience vragen we een bijdrage van € 3,- per kind. Elk kind ontvangt een Koedybag bij deelname.

Boerderij Weelderen Wandeltocht

Let op: Kinderen tot en met 12 jaar verplicht onder begeleiding
Prijs: € 3,00
Prijs: € 7,50
Wij wandelen mee met route:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze