Welkom op de website van Vallei

30 januari 2020

3e BIG Challenge Winterwandeling Nijkerk

Op zaterdag 15 februari 2020 organiseert Evert Liefting, samen met zijn achterban, een winterwandeling voor het goede doel. De winterwandeltocht vindt plaats in Nijkerk en de opbrengst gaat naar BIG Challenge.

Dit jaar doet Evert Liefting mee met het team BIG Challenge 5 Gelderse Vallei 2. Samen met andere fietsers, wanderlaars en hardlopers gaat hij proberen om de Alpe d’Huez één keer op te lopen. Daarmee hopen zij zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen voor BIG Challenge. BIG Challenge is een initiatief van mensen die affiniteit hebben met de agrarische sector en zich keihard inzetten om een einde te maken aan de onmacht die de ziekte kanker veroorzaakt in onze maatschappij. Het doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek naar Goed, Gelukkig en Gezond leven met kanker. klik op de link voor meer informatie van BIG Challenge.

De wandeltocht gaat door diverse weilanden, akkers, bospaden en klompenpaden in de buurtschappen Appel, Gerven en Kruishaar. Onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur, boerderijen en buitenplaatsen. U komt op plekken die alleen voor deze wandeling zijn opengesteld. Halverwege de wandeling is een gezellige tussenstop met koffie en thee.

De wandeling is ongeveer 10 kilometer lang en er kan worden gestart vanaf 13.00 uur tot 13.30 uur.  Na afloop is er nog gelegenheid voor een hapje en een drankje bij familie Liefling. Hiervoor zal een kleine vergoeding worden gevraagd voor het goede doel.

De tocht start bij familie Liefteling, Schoenlapperweg 2 in Nijkerk. De inschrijfkosten zijn €5,- per persoon.

Wilt u uiterlijk 12 februari opgeven via:  06-45083668 / 06-52431631

U kunt ook doneren via de site: Team EvertTiefting

Let op! Honden zijn niet toegestaan en deelnemen is op eigen risico.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze