Welkom op de website van Vallei

8 juni 2023

π‘©π’π’“π’…π’π’π’•π’‰π’–π’π’π’Šπ’π’ˆ π’ƒπ’Šπ’‹ 𝒐𝒏𝒛𝒆 π’π’Šπ’†π’–π’˜π’† π’…π’†π’†π’π’π’†π’Žπ’†π’“ π‘­π’‚π’Žπ’Šπ’π’Šπ’† 𝒗𝒂𝒏 𝒅𝒆𝒏 𝑻𝒐𝒑!

Er was gisteren een officieel momentje op het kalverbedrijf en winkel De Speltknop van familie Van den Top uit Wekerom. Een nieuw bedrijfsbord aan de weg vanwege het nieuwe deelnemerschap aan Vallei Boert bewust. Gefeliciteerd!

Verschillende betrokken mensen waren uitgenodigd voor de onthulling. Jan Doornbosch van Denkavit, Bart van Dijk, secretaris van VBB.

SGP-raadslid Flier was er ook. De drie r’s vielen hem op. Een oude uitdrukking voor modern vakmanschap. De dieren die er Rustig bijstaan, Reinheid in de frisse stal en de Regelmaat van het voeren met een robot. De gemeente Ede is blij met de ontwikkelingen op deze boerderij.

VBB Voorzitter Apeldoorn heeft samen met mevrouw Van den Top het bord onthuld.

Wethouder Van der Schans van Ede was verhinderd vanwege gezinsuitbreiding. Hij komt later alsnog op bezoek voor een kennismaking en een rondleiding.

Evert van den Top: β€˜Het was echt een mooi moment! De laatste jaren hebben we hard gewerkt om het bedrijf en de winkel op te bouwen zoals het er nu bijstaat. Hier zijn we dankbaar voor en blij mee. Daarom een mooi moment voor ons om hier bij stil te staan!’

Welkom familie van den Top! Fijn dat jullie je aan hebben gesloten bij Vallei Boert Bewust.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Partners

Gold

Silver

Bronze