Boeren pakken uit met kerst

Op 18 en 19 december 2020 pakken onze boeren uit met kerst!

Onze boeren hebben in de Gelderse Vallei veel te bieden. Zo worden er veel producten rechtstreeks van de boerderij verkocht. Daarom pakken onze boeren dit jaar voor het eerst uit met kerst! Geniet jij hier van mee?

U kunt bij ons terecht voor drie verschillende kerstpakketten, vol producten van onze boerderijen. Een eerlijk, regionaal en origineel kerstgeschenk voor uw familie, vrienden, personeel en/of relaties!

Pakket voor de borrel, brunch of diner
U kunt kiezen uit een borrel-,  brunch- of een dinerpakket. Bestel deze hier via onze website. U kunt direct via Ideal betalen. Via de mail ontvangt u een factuur en meer informatie over het afhalen van de pakketten. Op 18 of 19 december kunt u het pakket afhalen op de gekozen tijd en afhaallocatie in Putten, Scherpenzeel of Bennekom. Uiteraard gelden hierbij de coronamaatregelen en blijft u in de auto zitten.

Koop een pakket en steun BIG Challenge

Met het kopen van een kerstpakket steunt u direct BIG Challenge: boeren die geld ophalen voor kankeronderzoek. Per pakket doneren wij €2,50 aan BIG Challenge. Meer weten over BIG Challenge? Bekijk hier hun website.

Borrelpakket basis

€ 35,-

Borrelpakket deluxe

€ 55,-

Brunchpakket basis

€ 35,-

Brunchpakket deluxe

€ 47,50,-

Lenderollade blank kalfsvlees

€ 20,-

Basispakket blank kalfsvlees

€ 37,50,-

Luxepakket blank kalfsvlees

€ 75,-

Gourmetpakket rosékalfsvlees

€ 32,50,-

Rundvleespakket basis

€ 27,50,-

Rundvleespakket deluxe

€ 37,50,-